Szinház - S-l
Divadelná spoločnosť riaditeľa Ernesta (Ernő) Krasznaya započala svoje hosťovanie v Humennom 5. októbra 1910 veselohrou Dorrit kisasszony [Slečna Doritka]. Obsadenie herecké - hodnotenie.