Szinház
Kritika divadelných predstavení v Humennom v čase medzi 8.-14.októbrom 1910. Predvedené boli opereta Sulamith od Goldfadena-8.10.1910. Erdészleány -9.10.1910. Teodor és Társa -10.10.1910. Aranyember od Móra Jókaiho -11.10.1910. Opereta Luxemburg gróf od Lehára- 13.10.1910. Opereta Dollárkirályné -14.10.1910. Herecké obsadenie.