Pályazati hirdetmény
Mestské predstavenstvo v Humennom zo dňa 10.08.1910 rozhodlo o povolení pre vypracovanie kanalizačných plánov v meste. Vypísali konkurz. Podmienky konkurzu. Termín prihlásenia do 1.11.1910. Zverejnenie richtárom Františkom (Ferenc) Katcerom a notárom Jozefom (József) Goócsom.