Kinevezések és áthelyezések
Správa o vymenovaní diplomovaného učiteľa Štefana (István) Kackó do Štátnej ľudovej školy v Hankovciach (HN) v októbri 1910. Učiteľ z Hankoviec Alexander (Sándor) Róna bol preložený z Hankoviec do Jász-Szent-László.