Abszolutizmus zsidó hitközségünkben - F.D
Úvodník o súčasnej osobe predsedu židovskej náboženskej obce [Ľudovítovi (Lajos) Kleinovi], ktorý presadzuje svoje osobné názory a neberie do úvahy tradície, vek, ani skúsenosti členov židovskej náboženskej obce v Humennom.