Válasz - Fejes [=Fejes, Jakub?]
Polemika, kde zodpovedný redaktor Felvidéki Hirlap reaguje na článok uverejnený v novinách Zempléni Ujság. Zastáva negatívne stanovisko k osobe predsedu židovskej náboženskej obce v Humennom, ktorý napáda Felvidéki Hirlap za článok v č.44/1910. Vzniklú situáciu vysvetluje pán Klein ináč ako prítomní veriaci.