Táncmulatság
Správa o pripravovanej tanečnej zábave spojenej s koncertom, na ktorom vystúpia Isidorné Vajda hrou na klavír, Ladislav (László) Berend hrou na husle a Andrej (Andor) Sugár spevom. Organizátor podujatia Humenský dobropvoľný hasičský spolok (Homonnai Önkéntes Tüzoltó Egyesület).