Tóth Lajos : Cipész
Inzerát obuvníka Ľudovíta Tótha z Humenného, ktorý otvára obuvnícku dielňu od 15.11.1910. Ukončil obuvnícku školu v Sabinove. Je absolventom školenia Technolog.a priem.múzea. Dielňa na Hlavnej č.29 v dome Gyuraskó