Ne komédiázzunk - Centifolius
Autor článku Jozef (József) Blum, píšuci pod pseudonymom Centifolius [dešifrované podľa Potemra, M.: Bibliografia inorečových novín a časopisov na Slovensku do r. 1918] kritizuje novinárov Týždenníka Gömöri Hirlap, ktorý vychádza v Rimavskej Sobote, za ich neoverené a nepodložené vystúpenie proti hlavnému županovi Ladislavovi (László) Hámosovi.