Halálozás
Štefan (István) Siskovic patril medzi remeselníkov s dobrým menom v Rožňave. Pôsobil vo verejnom živote mesta a bol jedným z vedúcich osobností Samovzdelávacieho kruhu rožňavských mladých remeselníkov. V správe o úmrtí nie je uvedené v akom odvetví podnikal. Narodil sa v roku 1844, zomrel 16.04.1902.