Anyakönyvvezetői kinevezés
Minister vnútra vymenoval v marci 1902 nových pomocných matrikárov pre občianske matriky. Stali sa nimi Adolf Szücs, pomocný notár, pre obec Čaňa, pomocný notár Jakub (Jakab) Neumann pre obec Nová Bodva, Ernest (Ernő) Gáborszky pre obec Gemerská Panica, Karol (Károly) Klekner pre obec Gočovo, Michal (Mihály) Szomorai pre obec Rejdová a Baltazár (Boldizsár) Varga pre obec Šafárikovo, Gabriel (Gábor) Ország pre obec Dlhá Ves.