Városi tisztujitás
24.03.1902 zasadala volebná komisia pod predsedníctvom podžupana Ladislava (László) Bornemiszu. Mešťanostom sa stal Ladislav (László) Kovács, hlavným notárom Pavol Glauf ml., notárom František (Ferenc) Urbán, verejným tútorom Ján (János) Kriston Szabó, hospodárskym radcom Elemír (Elemér) Szabó. Po voľbách sa novozvolení mestskí zástupcovia zúčastnili na slávnostnej večeri v hostinci Tri ruže v Rimavskej Sobote.