Apolló
Stručná správa o programvoej ponuke kina Apollo v Rožňave v januári 1915. Na programy sú filmy Žltá ľalia a Bedári. Majiteľom kina Apollo v Rožňave bol Juraj (György) Lipták, miestny podnikateľ, čo v správe nie je uvedené. Informácia z Rozsynói Hiradó č. .. /...