Krasznik alul - Centifolius
Autorom básne je Jozef (József) Blum, ktorý pôsobil ako redaktor týždenníka Rozsnyói Hiradó od 23.09.1900. [In: Potemra, M.: Bibliografia inorečových novín a časopisov na Slovensku do roku 1918.]