Költözködő könyvtár
V článku sa poukazuje na to, že by snáď nebolo neskoro, keby sa urobili kroky k tomu, aby knižnica z pozostalosti Andreja Cházára (1745-1816) zostala v majetku Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave. Gemerský seniorát sám ponúkol vláde premiestnenie knižnice do Jelšavy.