A mi ninc
Kritický článok ohľadom nedostatočnej organizácie protipožiarnej ochrany v meste. Autor opisuje prípad požiaru v mestskej časti Bak, kedy sa dostavili dvaja požiarnici bez vhodného technického vybavenia.