Uj kávéház Dobsinám
Majiteľ kaviarne Balaton v Dobšinej Jakub (Jakab) Mayer pozýva verejnosť dňa 8.03.1902 na slávnostné otvorenie svojho podniku. Účinkovať bude ženský orchester z Miskolca (MR), ktorý prijal angažovanie.