A felvidéki szini kerület
Kritický článok poukazuje na to, že Rožňava nie je zahrnutá v okruhu pôsobnosti Severouhorského divadelného okruhu, ale ani centra v Miskolci (MR). Divadelná spoločnosť sa sformovala na 3 roky a nadviaže zmluvu so župami Trenčín, Turiec, Orava, Liptov, Spiš, Zvolen.