A kereskedelmi körről - Fejes [=Fejes, Jakub?]
Referát o vytvorenom Spolku humenských obchodníkov (Homonnai Kereskedők Egyesülete). V spolku sa schádzajú osobnosti obchodníckeho, ale aj verejného života mesta. Sú to právnici, lekári inžinieri. Uvedené menoslovy.