A homonnai izr. jótékony nőegylet mulatsága
Pripravovaný koncert spojený s tanečnou zábavou [14.01.1911], ktorého organizátorom je Humenský dobročinný židovský ženský spolok (Homonnai izr.jótékony nőegylet). Mená účinkujúcich hostí z divadiel hlavného mesta. Vstupenky u advokáta Ervina Moskovicsa.