A felvidék érdekében
Správa o rozhodnutiach župného úradu vo veci výstavby lokálnej železničnej trate Humenné-Stakčín-Starina. Podpora finančná 1500 korún. Vo veci rozšírenia nemocnice v Humennom chcel úrad zvýšiť cenu za nemocničné lôžko. Vzhľadom nato, že ústredie túto cestu riešenia odmietlo, rozhodli sa požiadať o štátnu podporu.