Levél a Visztulától - Gál, Štefan
Autor textu piesne Levél a Visztulától je Štefan (Pista) Gál, ktorý pochádza z Rožňavy. Hudbu zložil študent práva Andor Mojses ml., takisto rodák z Rožňavy. Už predtým spoločne zložili niekoľko piesní.