Meghivó - Az Iskolaszék Elnöksége
Predsedníctvo školskej stolice pozýva na verejnú slávnosť dňa 9.03.1905 do telocvične Evanjelického a.v. gymnázia rožňavskú verejnosť. Hlavným bodom programu je odhalenie portrétov grófa Dionýza (Dénesa) Andrássyho a jeho manželky Františka (Francisky) Andrássy. Obrazy daroval samotný gróf