A liceumrol
Správa o ďalšom z kultúrno-výchovných podujatí organizovaných Slobodným lýceom v Humennom. Učiteľ židovskej školy v Humennom Filip (Fülöp) Ligeti mal prednášku na tému Korenie života dňa 8.01.1911