Dr.Dudás Gyula - Böszörményi, Alexander
Nekrológ za historikom, pedagógom a filozofom Júliusom (Gyulom) Dudásom nar. 19.11.1861 v Sente v Juhoslávii. Stredoškolské štúdia v Subotici a vysokoškolské v Budapešti- odbor filozofia. Riaditeľ Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu [od r.1907]. Dopisovateľ Felvidéki Hirlap. Uverejňoval svoje články aj pod pseudonymami Muhoray, Philos, D.G. Zomrel 8.01.1911 v Humennom.