Halálozás
Július (Gyula) Dudás, riaditeľ Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu zomrel 9.01.1911. Pohreb 11.01.1911 pontifikoval Andrej (Endre) Lehoczky. Rozlúčkový príhovor riaditeľ Štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy Alex (Elek) Cseh.