Hangverseny
Samovzdelávací kruh, spevácky kruh a hudobný kruh pri Humenskej štátnej chlapčenskej meštianskej a vyššej ochodnej škole usporiadal koncert v Humennom dňa 2.02.1911. Referát o programe a účinkujúcich.