A homonnai izr. nőegylet ... - Moskovics, Ervinné?
Verejné vyúčtovanie finačných zdrojov zo spoločenskej zábavy (14.01.1911), ktorú organizoval Humenský dobročinný židovský ženský spolok (Homonnai Izr.Jótékony Nőegylet). Menoslovy prispievateľov. Čistý zisk bol 1009 korún a 38 halierov.