Szabad lyceum
Prednáška na tému "Socializmus a sociálne otázky" v rámci cyklu Slobodné lýceum, Humenné 26.02.1911. Prednášateľom bude Sándor Szabó, profesor Právnickej akadémie v Sárospataku. Prednáška bude doplnená hudobným sprievodom slečien Terézie (Teri) Gergelics a Sereny (Szerén) Vargha.