A hangversenyről
Riaditeľka Humenskej súkromnej dievčenskej školy (Homonnai magán polgári leányiskola) (Marica) Mariska Kovács a kolektív zostavili hodnotný program pozostávajúci z klavírneho ako aj husľového vystúpenia,recitácie a veselohry, to všetko tak, aby zapojili všetky žiačky školy.