Nyilvános elszámolás - Kovács, Mária
Verejné vyúčtovanie za koncert zorganizovaný Humenskou súkromnou dievčenskou školou (Homonnai magán polgári leányiskola). Príspevky. Darcovia. Čistý príjem 353 korún a 90 halierov.