Egyházi hirek
Správa o preložení kaplanov. Štefana (István) Szopkó z Pribenika do Humenného na miesto Jána Miklósiho, ako aj Jána (János) Szekeresa zo Širokého do Ohradzan na výpomoc ku prestárlému farárovi