Segély a Hegyaljának
Na základe veľkého zničenia viníc v roku 1910 ľadovcom vinohradnícka oblasť Tokaj, hlavne drobnopestovatelia dostali od štátu finančnú podporu vo forme pôžičky návratnej v priebehu 5 rokov. Hlavný župan Zemplínskej župy Július Meczner ako predseda dozornej komisie sám zodpovedá za objektivitu a pomoc