A lyceumról
Prednáška v rámci cyklu Slobodné lýceum "Omyly v umení (Tévedések a művészetben)", ktorú predniesol riaditeľ Štátneho učiteľského ústavu zo Sárospataku Béla Hodossy. Prednáška doplnená vystúpením členov Hudobného kruhu a Speváckeho kruhu pri Humennskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej škole pod vedením profesora Ľudovíta (Lajos) Wessely.