A kereskedelmi kör ...
Humenský spolok obchodníkov dňa 12.03.1911 uskutočnil spolkové voľby. [Nie je uvedený výsledok]. Medzi iným padlo rozhodnutie o tom, že bude pripravená výveska, ktorá zakazuje vstup pre nečlenov spolku, nakoľko si obyvateľstvo mesta zvyklo prísť posedieť do sály v čase zasadania spolku.