Szabad lyceum
Správa o tom, že v rámci cyklu Slobodné lýceum 26.03.1911 odznie prednáška na tému "Pračlovek". Prednášateľom bude profesor meštianskej školy v Humennom Lazar (Lázar) Berényi. Celkové zhodnotenie obdobia, v ktorom cyklus prebiehal, ako aj vyzdvihnutie zásluh riaditeľa Alexa (Elek) Cseha na organizovaní