Meghivo : A homonnai kerületi munkásbiztositó pénztarnak ...
Humenská obvodná robotícka poisťovacia spoločnosť (Homonnai kerületi munkásbiztositó pénztar) pozýva svojich členov na valné zhromaďenie do Humenného 18.04.1911. Program.