Jótékonyczélú műkedvelő előadás
Na programe Samovzdelácieho spolku remeselníckej mládeže v Rožňave dňa 16.03.1902 je ocenená hra Štefana (Istvána) Géczyho A gyimesi vadvirág. Výťažok zo vstupného bude venovaný na dobročinné ciele. [Autor hry Štefan (István) Géczy nemá osobný vzťah k regiónu - pozri MÉL 1, s. 579].