A fősorozások ...
Hlavné odvody v severnej časti Zemplínskej župy v júni 1911. Vranov 5.-6.júna obč.predseda (Gyula) Dókus, obč.lekár Ignác Sinovits. Michalovce 11.-13.júna obč.predseda Aladár Bernáth.tab.hl.notár, obč.lekár Marek Wider. Snina 15.-17.júna obč.predseda Aladár Bernáth, obč.lekár Dionýz Marton. Humenné 19.-20.júna obč.predseda Zoltán Isépy tab.hl.notár, obč.lekár Dr. Maximilán Rácz. Medzilaborce 22.6.1911 obč.predseda (Gyula) Dókus, obč. lekár Žigmund (Zsigmond) Klein.