Csődtömegeladási hirdetmény - Weinberger, Rudolf
Obchodník Ignác (Ignácz) Róth z Rimavskej Soboty ohlásil bankrot. Advokát Kráľovského Krajského súdu v Rimavskej Sobote Rudolf (Rezső) Weinberger vyhlásil dňa 5.03.1902 dražbu na obchodné zariadenie a hnuteľný majetok ohodnotený na 10 878 korún 12 halierov. Tí, ktorí sa chcú zúčastniť dražby, sú povinní zaplatiť poplatok 800 korún a podať písomný doklad o finančnom návrhu. Nový majiteľ je povinný do 31.03. 1902 vyprázdniť sklad