A homonnai keresk. iskola diadala - Fejes [= Fejes, Jakub?]
Odborný časopis Magyar könyvviteli Folyóirat v budapešti vyhlásil konkurz v oblasti odborných prác 44 obchodných škôl nachádzajúcich sa v Uhorsku. Zúčastnilo sa 88 prác, z ktorých 1.miesto obsadil Vialam (Vilmos) Klein z vyššej obchodnej školy v Humennom [Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola]. Ďalšie úspechy školy. Zásluha patrí nesporne profesorovi odbornej výuky Ferdinandovi (Nándor) Berkovicsovi.