Szinészet
Divadelná spoločnosť riaditeľa Szabadhegyiho ukončila v marci 1902 svoje hosťovanie v Rožňave a odchádza na nové pôsobisko do Zvolena (SS). Autor správy kriticky poznamenáva, že tam možno nájde viac priaznivcov, ako v Rožňave.