Olvasóinkhoz - Gutlohn, Martin
Dr. Martin (Márton) Gutlohn redakčne prispel ešte do č. 9/1902, ale číslo 10 už uvádza ako hlavného redaktora Štefana (Istvána) Hermanna. [V redakcii pôsobil ako zodpovedný redaktor v čislach 2-10/1902. Nahradil Juraja (Györgya) Korányiho. Po ňom nastúpil Štefan (István) Hermann do 18.09.1902. In: Potemra, M.: Bibliografia novín a časopisov na Slovensku do roku 1918].