Kossuth serleg - -i.
Meštiansky konverzačný spolok v Rožňave zorganizoval pri príležitosti výročia udalostí 15.03.1848 v klubových priestoroch veľkolepé oslavy 15.03.1902. Boli zorganizované finančné zbierky na zakúpenie Kossuthovho kalicha pre spolok.