Egyházi hírek
Diecézny biskup [Ján Ivánkovits] vymenoval na nové pôsobiská rímskokatolíckych kňazov: Jozefa (József) Stepána z Oždian do maďarskej obce Litke. Juraja (Győrgy) Meissela z maďarskej obce Kazár do Oždian a Františka (Ferenc) Feketeho z Držkoviec (SS) do maďarského mesta Kazár v marci 1902.