Nyilvános nyugtázás és köszönet - Zimann, Ede
Meštiansky čítací kruh v Ochtinej zorganizoval 26.02.1905 fašiangovú zábavu. Čistý zisk z tanečného podujatia - 68 korún 86 halierov bol prevedený do nedávno zriadenej pokladnice spolku a bude použitý na šírenie osvety a pestovanie národného povedomia. Poďakovanie darcom vyjadril predseda kruhu Eduard (Ede) Zimann.