A vármegye...
Župné zasadanie Zemplínskej župy v apríli 1911 o.i. prejednávalo zrieknutie sa úradu hl.lekára nemocnice v Humennom Dr.Ladislava (László) Berenda. 210 vysťahovalcov zo župy. Gréckokatolícka cirkevná škola v Štefanovciach pod vedením učiteľa Jána (János) Zavaczkého a gréckokatolíckeho farára Jána (János) Mitrusku dosahujú vynikajúce výsledky na poli vlastenectva.