Árverési hirdetmény - Kende, Alexander
Oznam o súdnej dražbe v prospech spoločnosti Rosenblüth Henrik Lipót és társai, ktorých zastupuje advokát Dr. Ervin Moskovics. Vydražované bude drevo na železničnej stanici v Humennom 25.04.1911.