A vármegye közgyüléséről
Pripravované zasadanie zemplínskeho župného úradu v Sátoraljaujehely 28.05.1911. V programe zahrnuté okrem iného odhalenie sochy L. Kossutha v Sátoraljaújhely, položenie vencov k pamätnej tabuli Františka Rákoci 2. v Borši, výstavba 500 robotníckych domov