Szinház
Na požiadanie obyvateťstva prídu do Humenného 24.05.1911 na hosťujúce predstavenie košický divadelníci. Bude to pravdepodobne 8 hercov. Ich menoslov. Vo vystúpení budú zastúpené rôzne žánre - ich uvedenie.